ÖNEMLİ DUYURU

12 Mart Perşembe

Değerli dinleyicilerimizin dikkatine,

Dünyada ve ülkemizde yaşanan COVID-19 salgını ile ilgili gelişmeler nedeniyle üniversite kampüsümüzde yapılacak olan tüm akademik etkinlikler, öğrenci etkinlikleri ile kültür sanat faaliyetleri 30 Nisan 2020 tarihine kadar durdurulmuştur.
Bu çerçevede diğer etkinlikler gibi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri de Nisan ayı sonuna kadar yapılamayacaktır. Mayıs ayı programı gelişmeler ışığında yeniden açıklanacaktır.

Kombine sahibi değerli dinleyicilerimizden, yapılamayan konserlere dair ücret iadesi talebinde bulunanların kişisel başvuruları Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından kabul edilecek ve ücretleri iade edilecektir. İade talebinde bulunmayan değerli dinleyicilerimizin üyelik ücretleri 2020-2021 konser sezonunda bu husus göz önünde bulundurularak belirlenecektir.

Daha detaylı bilgi için klasikmuzik@boun.edu.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Tüm dinleyicilerimize sağlıklı, müzik dolu günler dileriz.
Klasik Müzik Koordinatörlüğü