Bakırdan Kış Esintileri

14 Kasım 2018

PROGRAM:

M. Panella: El Gato Montés (Vahşi Kedi) operasından Uvertür

G. Verdi: Aidaoperasından “Zafer Marşı”

G. Bizet: Carmen operası süitinden “Uvertür”, “Habanera” ve “Toreador Şarkısı”

J. Hun: “Classical Medley”

M. Rodriguez: “La Cumparsita”

W. A. Mozart: “Eine Kleine Nachtmusik”, KV. 525

L. Anderson: “Bugler’s Holiday”

M. Kingston: “Russian Fantasy”

J. Kosma: “Autumn Leaves”

Anonim: “Die Bänkelsängerlieder”

G. Dinicu: “Hora Staccato”

F. Schubert: “Ave Maria”

B. Howard: “Fly Me to the Moon”

A. Piazzolla: “Oblivion”

Konser programı için tıklayınız.

Julian Lupu
Trompet
Romanya doğumlu Julian Lupu, George Enescu Akademisi’nde Ioan Rusu ile çalıştı. Diplomasını solo trompet ve pedagoji dallarında aldı. Oldukça geniş bir repertuvara sahip CD kayıtları bulunan sanatçı, BSO’da solo trompet ve grup şefliği görevlerini sürdürmekte, ayrıca Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde öğretim görevlisi.
Renato Lupu
Trompet
Renato Lupu şu an yüksek lisansına devam ettiği Bilkent’te, BGSO, BSO’da çaldı. Ayrıca Bursa, Çukurova ve Antalya Devlet Senfoni; Anadolu Senfoni, Hacettepe Akademik Senfoni Orkestralarında; Işın Metin yönetimindeki Türk-Yunan Gençlik Orkestrası’nda ve Cem Mansur yönetimindeki Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası’nda görev aldı.
Begüm Gökmen
Korno
Begüm Gökmen Bilkent Üniversitesi’nde Prof. Mahir Çakar’ın öğrencisi oldu. Bayreuth Uluslararası Gençlik Senfoni Orkestrası kamplarında Christian Lampert ile çalışma şansına erişti. Yüksek lisansını Bilkent Üniversitesi’nde Cem Köse, sanatta yeterlik derecesini Mimar Sinan Üniversitesi’nde piyanist Selen Bucak ile tamamladı; yakın zamanda Doçentlik unvanını aldı.
Sinan Şirin
Tuba
İzmir doğumlu Sinan Şirin, bando okullarında euphonium ve tuba çalmayı öğrendi. İ.Ü. Devlet Konservatuvarı’nda Yılmaz Alkan’ın öğrencisi oldu. Aynı okulda Aycan Teztel ile oda müziği ve tuba öğrenimine devam eden sanatçı, 2015’ten beri Golden Horn Brass’ın daimi tuba sanatçısı.
Emre Berbergil
Trombon
1987 Konya doğumlu Emre Berbergil, askerî bandolarda yetişti. İ.Ü. Devlet Konservatuvarı’nda Murat Demiral’ın öğrencisi oldu. Öğrenimine Aycan Teztel ile devam etti. Erden Bilgen, Gökay Gökşen ve Murat Demiral ile oda müziği çalıştı. Jacques Mauger, Yılmaz Alkan, Ahmet Yaldız, Bedi Durham’ın ustalık sınıflarına katıldı. Şu an İ.Ü. Devlet Konservatuvarı’nda yüksek lisans öğrenimi görmekte.